Мигдальне борошно


КОРИСНО ЗНАТИ: У багатьох кухнях світу мигдаль застосовують у різних кулінарних блюдах. В Іспанії мигдаль іде в національне страву — гаспаччо, в його білий варіант, який подають з молочними коктейлями і виноградом. У Китаї гіркий мигдаль застосовується в якості приправи до качки по-пекінськи, фірмової рибі і смаженої свинини. В Індії ядерця горіха обсмажують в маслі з пекучими східними спеціями і додають в домашній йогурт. У багатьох країнах світу обсмажений солодкий і солоний мигдаль вважається кращою закускою до пива і коктейлів. Торти, тістечка, багато сортів цукерок і шоколаду з застосуванням цілого і дробленого мигдалю здобувають вишуканий, ексклюзивний смак елітних продуктів.