Крупа вівсяна недроблена


КОРИСНО ЗНАТИ: Крупа вівсяна недроблена виготовлена за технологією, яка максимально виключає механічний та термічний вплив на зерно вівса. Саме ця технологія дозволяю зберегти у вівсяній недробленій крупі усі корисні властивості, закладені Природою. Кашу з вівсяної крупи рекомендовано вживати тим, хто піклується про свою фігуру та активно займається спортом, так як вона сприяє збільшенню м’язової маси, а не жирових відкладень. Також вівсяна каша рекомендована людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту ,а також, завдяки низькому глікемічному індексу, її можна вживати людям, хворим на цукровий діабет. Регулярне вживання вівсяної каші позитивно впливає на стан шкіри та волосся.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Крупу вівсяну промити, після чого на 4-5 годин залити водою. Змінити воду, довести до кипіння. Варити на слабкому вогні (з розрахунку на 100г крупи 300г води) періодично помішуючі 2 години.