Булгур


КОРИСНО ЗНАТИ: Виготовлення та споживання булгуру вперше згадується в стародавній історії країн Близького Сходу та Середземномор’я. Крупа булгур виготовляється з зерен пшениці твердих сортів (Дурум). Зерна спочатку пропарюються, потім висушуються на сонці, а потім подрібнюються на невеликі крупинки.  Традиційна технологія виготовлення крупи булгур зберігає усі корисні властивості пшениці твердих сортів Дурум, а саме великий вміст рослинного протеїну та велику кількість вітамінів та мінералів.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:Булгур промити, залити водою(з розрахунку на 100г булгуру 200мл води)  довести до кипіння і варити на слабкому вогні під кришкою протягом 20 хвилин помішуючи, посолити наприкінці варіння.